Familjekompis

Familjekompis

(Inspelat) Medverkar gör bland annat David Wedegård, projektledare för Familjekompis i Hallstahammar och från Studieförbundet Bilda; Aziza Radhi verksamhetsutvecklare och teamledare; Mattias Gustavsson, pastor och projektledare Familjekompis Arboga och som också ska starta Familjekompis i Eskilstuna; samt Josefin Stålbert, enhetschef Social Innovation och Integration  och vice VD för det sociala bemanningsföretaget Empower by Bilda

Grundtanken med Familjekompis är att skapa förutsättningar för nya svenska familjer och familjer som är etablerade i Sverige att mötas, bli kompisar och bara till ett öppnare, varmare och vänligare Sverige. Verksamheten har utvecklats med medel från EU och finns idag på ett dryga 30-tal platser i Sverige.

https://www.bilda.nu/projekt-och-initiativ/familjekompis

Ta del av det digitalt studiebesöket här

Fler inlägg

Till toppen